0320 – 417418 info@nbzf.nl

WIE ZIJN WIJ

ONZE MISSIE

Als Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland ervaren we dat de mogelijkheden en belangen van een levenstestament en testament vaak onvoldoende bekend zijn.

Het opstellen van zowel een levenstestament als testament biedt veel voordelen. Bij leven behoudt u zo lang mogelijk de regie en na overlijden worden uw wensen volgens uw testament uitgevoerd.

Dit geeft rust! Het is goed geregeld. Niet alleen voor u maar ook voor uw familie en nabestaanden.

Daarnaast ervaren we dat veel mensen graag gebruik maken van een professionele onafhankelijke levensexecuteur, toezichthouder en executeur.

Bijvoorbeeld door het ontbreken van een naaste of vertrouwenspersoon, door de zware belasting die het kinderen kan geven of door complexe familiekwesties.

 

ONZE VISIE

Als Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland is uw wens altijd ons uitgangspunt.

Met onze kennis en ervaring denken we mee en zoeken we naar oplossingen die bij u passen.

Wij beschikken over een netwerk in de zorg, nabestaandenzorg en het notariaat zodat we de service kunnen bieden die u van ons vraagt.

   

  ONS TEAM

  Doen wat past en wat voldoening geeft. Sinds 2017 ben ik werkzaam in financiële coaching en nabestaandenzorg. Van daaruit komt steeds weer de vraag; “wat als ik het (tijdelijk) niet meer zelf kan?”. Dan is de rol als executeur en levensexecuteur na overlijden, een mooie aanvulling. Er voor u ZIJN, meedenken en uitvoeren wat u wenst, is wat ik graag doe.

   

  Baukjen Anema

  Baukjen Anema

  Sinds 2015 richt ik me op nabestaandenzorg. Ik heb in mijn werk gemerkt dat er een behoefte is aan professionele invulling van de rol van (levens)executeur. En ik heb gemerkt dat het een rol is die bij me past. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring. Mijn sterke punten zijn plannen, organiseren en realiseren, luisteren en overzicht creëren.

  Beiden lid van

  Baukjen en Wilko

  Door onze krachten te bundelen binnen de Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland kunnen we samen werken aan het bekender maken van de grote voordelen van het maken van een levenstestament en testament. En we kunnen mensen helpen door de rol van (levens)executeur of toezichthouder op ons te nemen.

  Binnen NBZF vinden we het belangrijk dat cliënten zich vertrouwd en veilig voelen waarbij zij er 100% van op aan moeten kunnen dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met hun gegevens wordt omgegaan.

  ONZE ORGANISATIE  

  Onze stichting is onderdeel van de Nederlandse Stichting voor Nabestaandenzorg en Advies. Zij werkt volgens de werkwijze van franchise. Dat betekent dat er vanuit eenduidige uitgangspunten, organisatieopbouw en dienstverlening geleverd wordt.

  Het centraal stellen van de behoefte van de cliënt waarbij de zorg- en zakelijke aspecten worden gecombineerd, zorgen voor een perfecte ondersteuning. 

  De verbondenheid met de landelijke stichting betekend een samenwerking met mede professionals elders in het land, samen zorgen wij ervoor dat de cliënten met kennis en kunde worden ondersteund.

  Contact

  Vestigingsadres

  Gouwe 3
  8226 NB Lelystad

  Algemeen telefoonnummer

  E-mail

   Volg ons op

  Alles goed geregeld voor nu en later!