0320 – 417 418 info@nbzf.nl

WIE ZIJN WIJ

Wilko Knol & Baukjen Anema: “We ervaren beiden dat we samen sterker staan”

ONZE MISSIE

Als Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland ervaren we dat de mogelijkheden en belangen van een levenstestament en testament vaak onvoldoende bekend zijn.

Het opstellen van zowel een levenstestament als testament biedt veel voordelen. Bij leven behoudt u zo lang mogelijk de regie en na overlijden worden uw wensen volgens uw testament uitgevoerd.

Dit geeft rust! Het is goed geregeld. Niet alleen voor u maar ook voor uw familie en nabestaanden.

Daarnaast ervaren we dat veel mensen graag gebruik maken van een professionele onafhankelijke levensexecuteur, toezichthouder en executeur.

Bijvoorbeeld door het ontbreken van een naaste of vertrouwenspersoon, door de zware belasting die het kinderen kan geven of door complexe familiekwesties.

 

ONZE VISIE

Als Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland is uw wens altijd ons uitgangspunt.

Met onze kennis en ervaring denken we mee en zoeken we naar oplossingen die bij u passen.

Wij beschikken over een netwerk in de zorg, nabestaandenzorg en het notariaat zodat we de service kunnen bieden die u van ons vraagt.

   

  ONS TEAM

  Wilko Knol

  wilko@nbzf.nl

  06 201 53 168

  Linkedin

  Doen wat past en wat voldoening geeft. Sinds 2017 ben ik werkzaam in financiële coaching en nabestaandenzorg. Van daaruit komt steeds weer de vraag: “wat als ik het (tijdelijk) niet meer zelf kan?” Dan is de rol als levensexecuteur en executeur na overlijden, een mooie aanvulling. Er voor u ZIJN, meedenken en uitvoeren wat u wenst, is wat ik graag doe.

  Baukjen Anema

  baukjen@nbzf.nl

  06 22 22 40 71

  Linkedin

  Sinds 2015 richt ik me op nabestaandenzorg. Ik heb in mijn werk gemerkt dat er behoefte is aan professionele invulling van de rol van (levens)executeur. En ik heb gemerkt dat het een rol is die bij me past. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring. Mijn sterke punten zijn plannen, organiseren en realiseren, luisteren en overzicht creëren.

  Femke Bosma

  femke@nbzf.nl

  06 44 87 85 37

  Linkedin

  Wat mij enorm veel voldoening geeft, is dat ik door mijn werk veel verschillende mensen ontmoet. Ik mag tijdelijk naast hen staan, bied ondersteuning en wandel zo een stukje met hen mee. In mooie en vrolijke tijden maar ook in verdrietige situaties. Totdat iemand weer zelf verder kan. 

  ONZE ORGANISATIE  

  Onze stichting is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX). De verbondenheid met de NOVEX betekent een samenwerking met mede professionals elders in het land. Samen zorgen wij ervoor dat de cliënten met kennis en kunde worden ondersteund.

  Contact

  Vestigingsadres

  Gouwe 3
  8226 NB Lelystad

  Algemeen telefoonnummer

  E-mail

   Volg ons op

  Alles goed geregeld voor nu en later!