0320 – 417 418 info@nbzf.nl

Gratis uw testamentcheck

Alles goed geregeld voor nu en later!

GRATIS TESTAMENT CHECK

Is uw testament up-to-date of hebt uw een testament nodig?

Bent u er niet zeker van of u in uw situatie een testament nodig heeft? Of heeft u een testament en wilt u weten of het nog steeds een goed testament is?

In een gratis gesprek nemen we samen door of een testament voor uw situatie een verstandige keuze zou zijn. Of we checken het bestaande testament en nemen door of het nog up-to-date is.

Stichting voor Nabestaandenzorg en Advies Flevoland helpt u bij dit proces. Wij inventariseren wat uw wensen en verwachtingen zijn en helpen u om het goed vast te leggen bij de notaris.

VANWAAR DEZE ACTIE?

Als Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland hebben we gemerkt dat de mogelijkheden en het belang van een testament vaak onvoldoende bekent zijn. En dat vinden wij jammer, want met een testament hou je de regie zelf in handen na je leven.

Het is ook goed om te weten dat het niet in iedere situatie nodig is om een testament te hebben. In Nederland is het binnen de wet goed geregeld. Soms is het zelfs makkelijker om geen testament te hebben. Ook dit is vrij onbekend. Met deze actie willen we laagdrempelig zijn om het gesprek aan te gaan over het testament

En daarom is de testamentencheck geheel vrijblijvend. Puur gericht op voorlichting!

OVER ONS

In 2020 is de Stichting Nabestaandenzorg Flevoland opgericht onder het motto: ‘Alles goed geregeld voor nu en later!’ Baukjen Anema en Wilko Knol zijn binnen de Stichting actief.

Wilko: “De toegevoegde waarde van de Stichting is dat we als proffesionals alles in huis hebben. Van de voorbereiding tot en met de uitvoering.”

Baukjen: “Wij merken dat veel mensen graag gebruik maken van een professionele onafhankelijke levensexecuteur, toezichthouder en executeur. Men wil de familie of vrienden niet belasten. De Stichting is een neutrale partij waarbij alleen de wens van de betrokkene het uitgangspunt is. Met onze kennis en ervaring denken we mee en zoeken we naar oplossingen die passen.”

SAMENWERKEN EN CONTACT

Door de samenwerking met lokale notarissen heeft de Stichting korte lijnen om bij complexe situaties een goede oplossing aan te bieden.
Bovendien vinden we het heel erg belangrijk dat cliënten zich vertrouwd en veilig voelen waarbij zij er 100% van op aan moeten kunnen dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met hun gegevens wordt omgegaan.”

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact

Vestigingsadres

Gouwe 3
8226 NB Lelystad

Algemeen telefoonnummer

E-mail

 Volg ons op

Alles goed geregeld voor nu en later!

Stichting Nabestaandenzorg Flevoland
Stichting Nabestaandenzorg Flevoland